На дорогах області промишляють псевдоперевізники

На дорогах області промишляють псевдоперевізники

В Черкаській області з 25 жовтня по 21 листопада, в рамках загальнодержавного комплексу профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті, Державтоінспекцією Черкаської області, були проведені профілактичні заходи «Перевізник зима – 2013». Серед інших порушень, найбільше занепокоєння ДАІшників викликають водії приватних автобусів та мікроавтобусів, які нелегально займаються пасажироперевезеннями. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі ДАІ.

Під час перевірки працівники ДАІ виявили факти 42 факти перевезень пасажирів водіями приватних автобусів і мікроавтобусів, які не мають права цим займатися. Їхня нелегальна робота викликає серйозне занепокоєння у правоохоронців, оскільки такі водії піддають небезпеці і своє життя, і пасажирів, яких перевозять.

Крім того, у ході перевірки було видано 140 приписів ДАІ. Виявлено та задокументовано 801 порушень ПДР, скоєних перевізниками, з них 49 фактів перевищення встановлених обмежень швидкості руху, 77 випадків порушення правил зупинки і стоянки в місцях посадки-висадки пасажирів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x