Максим Михлик: Порівняно з президентськими явка на цих виборах суттєво зменшилась

Максим Михлик: Порівняно з президентськими явка на цих виборах суттєво зменшилась

Як зазначив голова ЧОО КВУ Максим Михлик під час виборчого марафону, порівняно з президентськими явка на цих виборах суттєво зменшилася – приблизно на 10%. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Це свідчить очевидно про те, що люди втомилися від політики, напруженої ситуації в країні, людям хочеться спокійного життя, – підкреслив Максим Михлик. – Суттєвих порушень на виборчих дільницях зафіксовано не було, усі вони – це організаційно-технічні проблеми. Були й порушення пов’язані з фальсифікаціями, але це поодинокі випадки. Основна більшість порушень пов’язана з мажоритарною складовою виборів.

За словами пана Максима, на очікуваних проблемних округах, 195 та 200, уже зрозуміло, хто переміг. А ті кандидати, які отримали 2,3 місця, мають значний відрив від переможців, тому чинити спроб змінити результати голосування вони не будуть. Залишається проблема в 194 окрузі, яка все більше стає напруженою. Адже там є 3 кандидати, які приблизно мають однакові шанси на перемогу й боротьба там буде напруженою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x