Степанківська бібліотека – переможець конкурсу Української бібліотечної асоціації

Степанківська бібліотека – переможець конкурсу Української бібліотечної асоціації

Степанківська сільська бібліотека стала переможцем конкурсу Української бібліотечної асоціації «Бібліотека – громада: відкритий простір» за підтримки Фонду «Монсанто». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Завдяки здобутій перемозі бібліотека буде обладнана комп’ютерною та офісною технікою, а користувачі отримають безкоштовний доступ до Інтернету, бібліотечний фонд поповниться новими книжками та періодичними виданнями. Бібліотека зможе втілити свої задуми, задовольнити потреби читачів, підвищити рівень культури читача і читання, а найголовніше залучити якомога більше користувачів до сільської бібліотеки – єдиного безкоштовного інформаційного центру на селі.

У грудні цього року на базі Головного тренінгового центру для бібліотекарів Української бібліотечної асоціації (м. Київ) переможці пройдуть перший 5-денний тренінг, на якому навчаться або удосконалять свої навички користування комп’ютерною технікою, ефективного використання інформаційних ресурсів та сервісів Інтернету, надання нових послуг фермерам та працівникам сільського господарства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x