У Черкасах нагородили переможців змагань з автомобільного слалому

У Черкасах нагородили переможців змагань з автомобільного слалому

В черкасах завершився сезон з автомобільного слалому. Минулої суботи організатори змагань назвали імена переможців всієї серії. Пише «Черкаський спорт».

Підрахувавши всі результати, організатори слалому назвали переможців. У класі «повний» привід краще автоспортсменам став представник з Києва Юрій Івахно. Другим став його земляк Роман Хондока, а третє місце в класі «взяв» житель Черкас Андрій Яроменко. У класі «задній» привід перемогу відсвяткував учасник з Черкас Ігор Степаненко. У «повному » приводі перше місце дісталося Владиславу Горбенко.
Визначили переможців і серед жіночого складу. Золото в жіночому заліку отримала Яна Гриценко, срібло дісталося Марині Часовенко . Наймолодша учасниця заліку – Валерія Білоус – стала третьою. Урочисте нагородження переможців провели в одному з ресторанів міста.

Нагадаємо , що протягом півроку змагання проходили по всій області. Старт слалому був даний в нашому місті 27 квітня цього року , потім були етапи у Смілі, Чигирині, Каневі, Золотоноші, Корсунь-Шевченківському районі та Умані. Коло завершився знову в Черкасах 16 листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x