Учора сіно горіло в двох районах області

Учора сіно горіло в двох районах області

Учора, 27 жовтня о 14:40 в селі Коробівка Золотоніського району на території приватного домоволодіння на вулиці Лісовій сталася пожежа в сіннику. Займання виявили господарі, які й повідомили до Служби порятунку «101». Пожежу впродовж години ліквідували золотоніські рятувальники та спеціально пристосована для пожежогасіння техніка СТОВ «Коробівське», які годину боролися зі стихією вогню. Завдяки спільним зусиллям вогнеборцям удалося врятувати від знищення вогнем тонну сіна та поруч розташовану споруду. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Як удалося з`ясувати, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки доньки господарів, яка того дня поруч із сараєм, в якому зберігалося сіно, спалювала сміття. Через сильний вітер вогонь поширився на поруч розташований сінник.

У результаті пожежі вогнем знищено споруду та 1 т сіна врожаю 2014 року.

Того ж дня, о 18:30 в селі Сердюківка Смілянського району сталася пожежа в сіннику домогосподарства на вулиці Садовій. Вогонь побачили сусіди, які й сповістили про нього Службу порятунку «101». Ще до прибуття рятувальників полум`я швидко поширилося на поруч розташовану надвірну споруду. Пожежу ліквідували рятувальники Смілянської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС та місцева пожежна команда. Завдяки злагодженим діям вогнеборцям вдалося локалізувати та ліквідувати пожежу, а також врятувати надвірну споруду від знищення вогнем.

У результаті пожежі вогнем знищено сінник, а також 1 т сіна та соломи врожаю 2014 року. Причина пожежі наразі встановлюється.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x