В Умані чоловік викрав техніку з авто

В Умані чоловік викрав техніку з авто

В Умані, біля одного з ринків, чоловік з автомобіля викрав навігатор, відеореєстратор та зарядний пристрій до телефону. Працівники міліції встановили особу зловмисника та затримали його. Крадій дає покази. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського міського відділу міліції надійшло повідомлення від 51-річного жителя одного із сіл району про те, що невідома особа пошкодила вікно його авто і вкрала навігатор, відеореєстратор та зарядний пристрій до телефону. Потерпілий розповів міліціонерам, що зранку на власному автомобілі поїхав у місто по справах. Припаркувався на стоянці біля ринку та пішов робити покупки. Коли повернувся, то побачив, що в його авто відчинене вікно і зникли особисті речі на загальну суму близько 1800 гривень.

У той час, коли оперативники спілкувалися з потерпілим, експерти-криміналісти проводили ретельний огляд транспортного засобу і їх робота не була марною. Вилучені з місця події речові докази вивели працівників міліції на особу крадія – ним виявився 32-річний місцевий житель, який вже відбував умовний термін покарання. Встановивши його місцезнаходження, оперативники запросили його до райвідділу для дачі показів.

Під тиском незаперечних доказів зловмисник зізнався у вчиненому. Він пояснив, що вчинив крадіжку через безгрошів’я, адже працювати молодикові не хотілося, а кошти були конче потрібні. Тож проходячи по вулиці біля ринку, він побачив, що в припаркованому авто незачинене вікно і поряд нікого не має. Руками опустив скло та вкрав техніку, яку можна було дістати на відстані витягнутої руки. Відразу все крадене продав на ринку за символічну плату. Отримані незаконним шляхом кошти витратив на власні потреби.

Як повідомив начальник Уманського міського відділу міліції Віталій Школенко за цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x