Чи принесе Каневу туризм додаткові робочі місця?

Чи принесе Каневу туризм додаткові робочі місця?

Про це йшлося на «круглому столі» про туристичні перспективи Канівщини, у якому взяла участь директор Канівського міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць. Захід було організовано з ініціативи директора комунального підприємства «Туристичний інформаційний центр міста Канева» Якова Прогнімака.

Питання, які винесено на обговорення, є досить актуальними для міста. Це зокрема, сучасні проблеми розвитку туризму в Україні та шляхи їх розв’язання в рамках Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року. Учасники «круглого столу» говорили про залучення інвестицій у туристичну інфраструктуру міста та регіону, про перспективи підготовки фахівців у системі туризму, зокрема екскурсоводів. Йшлося також про паспортизацію туристичних об’єктів та сучасний стан експозиції музею Т. Г. Шевченка в Каневі, а також про роботу зі включення об’єктів до Списку світової спадщини ЮНЕСКО.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі зайнятості населення.

Активну участь в обговоренні туристичної перспективи Канівщини взяли міський голова Ігор Ренькас, представник Черкаської ОДА Ірина Кузьміна, заступник міського голови Наталія Матінова, начальник відділу економічного аналізу та інвестицій управління економіки виконавчого комітету Канівської міської ради Антон Савченко, директор Канівського міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць та інші учасники.
Яків Прогнімак, зокрема, зазначив, що КП «Туристичний інформаційний центр міста Канева» працює над реалізацією Програми розвитку туризму в м.Каневі на 2014 – 2020 роки. Проводиться робота з екскурсійного обслуговування організованих груп, розроблена Програма до 200–річчя від дня народження Т.Г.Шевченка «Проща до Тараса – 2014».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x