У ЧНУ затвердили гасло навчального закладу й обрали голову студради

У ЧНУ затвердили гасло навчального закладу й обрали голову студради

Учора, 28 жовтня 2014 року в актовій залі корпусу №3 ЧНУ ім. Б. Хмельницького пройшло засідання конференції студентів університету. Як вищий законодавчий орган студентства університету конференція розглянула Положення про студентське самоврядування Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Після цього було проведено переобрання голови студентської ради університету. Наступними питаннями порядку денного стояли обговорення фінансової діяльності студентських рад та затвердження гасла університету. У роботі конференції взяли участь делегати від всіх академічних груп. Із 286 зареєстрованих делегатів були присутні 237. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті навчального закладу.

На конференцію студентський актив запросив в.о. ректора університету Олександра Володимировича Черевка. У вітальному слові ректор зазначив, що «студентство повинно відігравати провідну роль у житті університеті. Тому необхідно спільними зусиллями студентів, викладачі та адміністрації зробити студентське самоврядування реально діючим».

Після підтвердження легітимності конференції мандатною комісією конференцію було відкрито Гімном університету у виконанні університетського чоловічого ансамблю «Жива музика».

Робота конференції продовжилась успішним затвердженням положення про студентське самоврядування і жвавим обговоренням фінансової діяльності студентських рад, у результаті якого конференцією було схвалено створення органів з контролю фінансових справ студентських рад інститутів і гуртожитків.

На засіданні затвердили гасло університету: «Шануємо традиції, творимо сьогодення, крокуємо у майбутнє».

Найбільш інтригуючим для делегатів виявилося питання обрання нового голови студентської ради університету. На цю посаду шляхом самовисування балотувалося три кандидати: Альона Гайфулліна, Сабіна Ісмаілова та Василь Дунаєвський. Кожен з них презентував передвиборчу програму. За результатами таємного голосування головою студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького став студент 3-го курсу ННІ історії та філософії Василь Дунаєвський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x