Кам’янські депутати внесли зміни до районного бюджету

Кам’янські депутати внесли зміни до районного бюджету

Учора, 29 жовтня 2014 року голова районної ради Сергій Морозов провів позачергове засідання 29 сесії районної ради VI скликання. У роботі сесії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Віктор Кравченко, міський голова, представники установ, організацій та засобів масової інформації. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

На розгляд депутатів вносилося питання про внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014р. № 21-1/VI «Про районний бюджет на 2014 рік», з якого доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Бойко.

Окрім того, начальник районного відділу освіти Олександр Шамрай доповів про списання майна районної комунальної власності та про прийняття вартості об’єкту «Будівництво топкогенераторної по вул. Пушкіна, 49 м. Кам’янка Черкаської області».

В обговоренні питань порядку денного сесії активну участь взяли депутати Людмила Бойко, Людмила Тетьора, Микола Кропив’янський, Тетяна Василенко, Євген Довгошея, Ігор Кивгила, Сергій Сундуков.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x