1000 торговельних точок області підключені до сервісу «Оплата частинами»

1000 торговельних точок області підключені до сервісу «Оплата частинами»

Торгові мережі спільно з ПриватБанком надають можливість клієнтам сплачувати в момент здійснення розрахунку не всю вартість товару, а тільки його частину. Залишок вартості необхідно щомісячно вносити на картку рівними частинами. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

Сервіс «Оплата частинами» працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовно.

На сьогодні безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу «Оплата частинами» пропонують більше 1000 черкаських торгівельних підприємств, серед яких національні мережі «Ельдорадо», «Фокстрот», «АЛЛО», «MOYO», Евротоп та багато інших. З кожним місяцем, відзначають у банку, їх ставатиме все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, «володіти їм зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків».

У Черкаській області за програмою «Оплата частинами» протягом нинішнього року зроблено 5000 покупок на суму більше 15 млн гривень. Тільки за останній місяць до цього унікального сервісу підключилися 50 торгових підприємств Черкас та області. Перелік торгових точок с можливістю оплатити товар частинами можна дізнатися за адресою http://bonus.privatbank.ua/partnerlist. Кожна торгова точка, на касі та вхідній зоні, має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x