Євромайдан – тепер на Театральній площі

Євромайдан – тепер на Театральній площі

Акція на підтримку вступу України в ЄС, відбулася учора ввечері на Театральній площі Черкас. Про це розповів власний кореспондент «Нової Доби».

Більше сотні людей прийшли підтримати підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Серед людей точилися розмови, що міліція може припинити акцію. Адже того дня в.о. міського голови м. Черкаси Віктор Білоусов, оприлюднив рішення про скасування будь яких масових заходів на території міста.

– Рішенням міського суду, було прийнято заборонити проведення будь яких акцій, чи мітингів у межах міста з 26 листопада по 25 січня – розповів Начальник відділу дільничних інспекторів УМВС України у Черкаській області Володимир Тютюнник.
Однак сутичок між міліцією та активістами не було. Зібрання пройшло мирно.

Євромайдан - тепер на Театральній площі

На акції були присутні депутати міської ради, громадські активісти. Черкащани, яким не байдуже Європейське майбутнє України збирали підписи на підтримку Євроінтеграції.

Євромайдан - тепер на Театральній площі

– Я за майбутнє України у Європі. Тому що я – європейка. І мені дуже хочеться, щоб наша влада хотіла того ж самого, – каже одна із активісток.

Іван Резник

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x