«Інформаційний щит» захистить черкащан від тривожності

«Інформаційний щит» захистить черкащан від тривожності

На базі Черкаського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у рамках проекту «Час і простір для себе» проводяться щотижневі тренінги «Інформаційний щит», під час яких обговорюються методи захисту від вразливості інформацією, стану підвищеної тривожності у зв\’язку з подіями на Сході України.

Цивільне населення, не будучи безпосередніми учасниками бойових дій, отримує інформацію зі ЗМІ, стаючи заручниками тих, хто цю інформацію їм подає. Це не може не впливати на свідомість і на психічний стан людей, які занурюються в нескінченний потік новин, що негативно впливають на психологічний стан.

Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.
Для тих, хто втратив внутрішній спокій, тренерами проекту Черкаського відділення УСП «Час і простір для себе» запропоновані техніки, за допомогою яких можна захистити себе і своїх близьких від інформаційних атак засобів масової інформації. Отримані практичні навички сприятимуть розвитку критичного мислення та вмінню дозувати інформацію, допоможуть відновити внутрішній спокій і відносини з близькими, які не в повній мірі поділяють вашу позицію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x