Лисянського наркоторговця взяли «на гарячому»

Лисянського наркоторговця взяли «на гарячому»

Оперативники Лисянського райвідділу міліції затримали зловмисника, що займався розповсюдженням наркотичних засобів. У молодика вилучено п’ятсот грамів марихуани та порошок димедролу. Триває досудове слідство.

До співробітників Лисянського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що в місті невідомий організував розповсюдження наркотичних засобів. Правоохоронці негайно розпочали перевірку отриманої інформації. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники міліції невдовзі вийшли на слід зловмисника та встановили адресу будівлі, в якій торгували наркозіллям.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС в Черкаській області.

Після отримання всіх необхідних документів, оперативники завітали з обшуком до вказаного домоволодіння. Під час огляду приміщень працівники міліції виявили декілька скляних ємностей з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на коноплю та порошкоподібну речовину. Вилучені речовини було направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в Черкаській області. Експертиза підтвердила, що вилучені речовини є наркотичними засобами, зокрема порошкоподібна речовина є подрібненими таблетками димедролу, а рослинна речовина являється марихуаною.

Зловмисника затримано. Слідчим відділенням Лисянського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та за частиною 1 статті 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x