Драбівські депутати внесли зміни до бюджету

Драбівські депутати внесли зміни до бюджету

31 жовтня 2014 року відбулося пленарне засідання 43 позачергової сесії Драбівської районної ради шостого скликання, яке провів її голова Володимир Дзега.
У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Поволоцький, представники правоохоронних органів і засобів масової інформації.
Під час пленарного засідання депутати особливу увагу приділили питанню внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014 №35-2/VI \”Про районний бюджет на 2014 рік\”. Інформуючи присутніх, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк відзначила, що зміни викликані зверненнями головних розпорядників коштів районного бюджету на збільшення видатків на фінансування додаткової потреби в коштах, яка виникла при виконанні кошторисів на 2014 рік. Про це \”Нова Доба\” дізналася в обласній раді.

У ході сесії депутати також встановили нормативи відрахування частини чистого прибутку на 2015 рік, затвердили проектно-кошторисну документацію по робочому проекту \”Реконструкція котельні в смт Драбів по вул. Комарова, 5 із заміною одного котла\” та внесли зміни до рішення районної ради \”Про затвердження скорегованих тимчасових одноставкових та двоставкових тарифів на послуги по централізованому опаленню\”.
З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x