Звенигородець украв телевізор у знайомого

Звенигородець украв телевізор у знайомого

Прийшов у гості з порожніми руками, а пішов з плазмовим телевізором. Власник оселі, виявивши крадіжку, відразу викликав правоохоронців. Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника і через декілька годин затримали його. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі черкаської міліції.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції з повідомленням про крадіжку звернувся 50-річний місцевий житель. Чоловік розповів правоохоронцям, що вдома він був відсутній майже півдня та коли повернувся, виявив, що з будинку зник плазмовий телевізор. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Під час проведення огляду ніяких слідів пошкодження виявлено не було, обстановку в будинку не порушена. За словами потерпілого з’ясувалося, що до його сина часто приходить один приятель, який нібито в минулому був судимий. Оперативники вирішили перевірити отриману інформацію. Опитавши сусідів та перевіривши місця скупки продажу побутової техніки стало відомо, що чоловік, який за прикметами був схожий на того, про кого розповідав потерпілий, дійсно пропонував громадянам купити в нього такий же телевізор. Під час перевірки інформація знайшла своє підтвердження.
Підозрюваним виявився 36-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель. Майже за годину правоохоронці встановили нового власника телевізора, який також підтвердив, що йому продав телевізор саме той чоловік, який підозрюється в крадіжці. Він невдовзі повинен прийти до клієнта щоб отримати гроші за телевізор. Оперативники влаштували біля будинку засідку і вже через декілька годин зловмисник був затриманий. Зловмисника відразу доставили до райвідділу міліції, де він під тиском незаперечних доказів зізнався у скоєному.

Чоловік розповів, що прийшовши до свого приятеля він зайшов у будинок, який був відчинений, але вдома нікого не виявилось. Користуючись нагодою він вирішив викрасти телевізор. Майже новеньку плазму зловмисник невдовзі продав перехожим за символічну плату. Отримані гроші планував витратити на власні потреби, але не встиг, на заваді стали правоохоронці.

Наразі речові докази вилучено. Слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, зловмиснику вже оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x