На Жашківщині чоловік покрав у сусіда курей

На Жашківщині чоловік покрав у сусіда курей

Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який вчинив крадіжку курей з підсобного приміщення свого сусіда. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Жашківського райвідділу міліції звернуся сільський голова одного з сіл району та повідомив про крадіжку птиці з домогосподарства місцевого жителя. Оперативний черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу. В розмові з 58-річним потерпілим, працівники міліції з’ясували, що господар виявив крадіжку зранку, коли відчинив сарай та хотів випустити птицю на двір, проте приміщення було пусте.

Провівши ретельний огляд місця події, працівники міліції розпочали пошуки крадія. В першу чергу оперативники поспілкувалися з місцевими жителями, провели подворовий обхід та перевірили на причетність до вчинення кримінального правопорушення осіб, які раніше мали проблеми з законом та проживали в даному населеному пункті. Під час проведення слідчо-оперативних заходів в поле зору працівників міліції потрапив 44-річний місцевий житель. Під тиском зібраної працівниками міліції доказової бази, чоловік зізнався у вчиненому та показав де сховав викрадену птицю.

Зловмисника було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів. При спілкуванні зі слідчим він розповів, що вночі зайшов до двору сусіда, де за допомогою металевого прута проник в сарай та вкрав курей, яких заховав у себе в погребі.

Як повідомив начальник Жашківського райвідділу міліції Роман Ражев слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x