З початку року в області легалізовано працю 678 осіб

З початку року в області легалізовано працю 678 осіб

Упродовж січня-вересня 2014 року робочими групами з легалізації тіньової зайнятості здійснено понад 2,6 тисячі перевірок суб\’єктів підприємницької діяльності спільно з представниками інших контролюючих органів щодо дотримання на підприємствах законодавства про оплату праці. Виявлено 821 факт щодо неукладання договорів між працівниками та фізичними особами. У результаті легалізовано працю 678 осіб шляхом реєстрації в центрах зайнятості договорів між працівниками та фізичними особами. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті соціального захисту населення ОДА.

Органами Міндоходів у Черкаській області за 9 місяців 2014 року встановлено 3736 випадків використання незареєстрованих найманих працівників. Як наслідок, легалізовано 7091,4 тис грн доходів, у результаті донараховано 1063,7 тис грн податку на доходи фізичних осіб.

Також, за цей період виявлено 586 громадян, які здійснювали свою діяльність без відповідної реєстрації та залучено їх до державної реєстрації фізичними особами-підприємцями зі сплатою 238,9 тис грн податків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x