Черкаська школа №3 отримала звання лауреата на Міжнародному форумі-презентації

Черкаська школа №3 отримала звання лауреата на Міжнародному форумі-презентації

Звання лауреата І ступеня спеціалізована школа № 3 отримала на шостому Міжнародному форумі-презентації «Інноватика в сучасній освіті». Свої здобутки на цьому форумі в різних номінаціях представили 10 навчальних закладів області на чолі з обласним інститутом післядипломної освіти. Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті» проходив у Київському Палаці дітей та юнацтва. Проект організовано за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, компанії «Виставковий Світ».

Учасників та гостей форуму привітали начальник відділу природничої та технічної освіти МОН України Алла Рибалко, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол. На урочистостях Алла Рибалко, Василь Кремень та Віталій Сокол вручили відзнаки лауреатам конкурсів з визначенням кращих наукових розробок у сфері освіти та презентації досягнень регіонів «Інноваційні модернізації національної освіти». На форумі представлені близько 560-и навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних і муніципальних органів управління освітою, видавництв, фондів, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, підприємств, бізнес-структур з 22 регіонів України, Польщі, США, Австрії, Словаччини.

Школа № 3 представила роботу «Школа, що змінюється» (Форми впровадження проектних технологій у навчально-виховний процес для створення школи нової якості освіти) в номінації «Педагогічна майстерність як інноваційна технологія підвищення якості освіти».

– Ця колективна праця представляє зразок роботи з формування природоохоронного світогляду та втілення в життя ідей сталого розвитку, реалізації компетентнісного підходу і розв’язання проблем переобтяженості освітніх процесів сучасної школи, – розповіла директор школи Тетяна Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x