Голова обласної ради провела черговий особистий прийом

Голова обласної ради провела черговий особистий прийом

Сьогодні 3 листопада Валентина Коваленко провела черговий особистий прийом громадян. Усього по допомогу до голови обласної ради звернулися близько десяти осіб. Їх турбували житлово-комунальні, фінансові та інші питання. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній раді.

Науковець Тетяна Нераденко просила посприяти у виданні другої частини книги «Історія, культура і природа Черкащини на туристичних маршрутах регіону». Видання знайомить з історією, культурою і природою Правобережної Черкащини через відвідання пам’яток і визначних місць, музеїв і заповідників, мистецьких закладів та культових споруд. Автор книги попросила допомогти видати хоча б 500 екземплярів другої частини видання. Валентина Коваленко пообіцяла посприяти у вирішенні цього питання.

На прийом до голови облради прийшов і один працівник КП «Облпаливо». Людина розповіла про численні порушення, які нібито допускаються нинішнім керівництвом підприємства. Голова обласної ради взяла це питання під особистий контроль. Вона зазначила, що розбереться у ситуації, і якщо інформація про зловживання підтвердиться, то будуть вжиті відповідні заходи.

Черкащанка Олександра кілька років не може домогтися від КП «Черкасиводоканал» проведення води до домоволодіння, яке належить її онучці-сироті. Тож прийшла до голови обласної ради, щоб та посприяла прискоренню цього процесу.

Кілька осіб просили в голови обласної ради допомоги у вирішенні фінансових питань: проплаті за казначейськими рахунками та поверненні ПДВ. Громадянка Любов прохала допомогти у працевлаштуванні за спеціальністю дочки-кандидата історичних наук.

Валентина Коваленко запевняє: усі звернення громадян не залишаться без уваги. Людям буде надана допомога у межах повноважень голови обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x