Члени виконкому просять Білоусова дозволити масові зібрння

Члени виконкому просять Білоусова дозволити масові зібрння

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Член виконкому Черкаської міської ради Анатолій Бондаренко вніс пропозицію розглянути питання про відмову від позову в.о. міського голови про заборону мирних зібрань на 2 місяці. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Депутат повідомив, що юридичного права голосу він поки що не має. Проте не згоден із рішенням в.о.міського голови.
Анатолія Бондаренка підтримали депутати-«батьківщинівці» Микола Добровольський, Роман Діскант, Наталія Коваленко, Микола Булатецький.

– Поставлене мною питання викликало в залі дискусію, проте жодні пояснення про те, що заборона є порушенням конституційних прав черкащан, адже у людей відбирають можливість висловити свою позицію, скористатися своїм конституційним правом, не подіяли на більшість у виконкомі – пояснює свою позицію Голова Черкаської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Після жвавої дискусії депутати проголосували. За відміну заборони на мітинги руки підняли лише троє: Анатолій Бондаренко, Станіслав Овчаренко і Павло Карась. Всі інші, разом з секретарем міськради Віктором Білоусовим, утримались.

Віктор Білоусов пообіцяв прийти сьогодні о 18.00 на Театральну площу. Там він планує поспілкуватись з учасниками мітингу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x