Танцівники з Черкас підкорили чемпіонат України

Танцівники з Черкас підкорили чемпіонат України

Минулими вихідними в Одесі пройшов Міжнародний танцювальний фестиваль «Grand Prix of Ukraine» та чемпіонат України з танцювального шоу, що є відбірним на чемпіонат світу. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Місто Черкаси представляли вихованці трьох танцювальних колективів Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру: народний художній танцювальний колектив «Вікторія», зразковий художній колектив «Театр танцю «ТАІР» та студія сучасного танцю «RIO DANCE».

Наші хлопці та дівчата вкотре довели, що є конкурентоспроможними та можуть відстоювати честь міста та країни на найвищих світових танцювальних турнірах. На розгляд суддівської колегії були представленні нові постановки у стилях «джаз», «модерн», «контемпорарі», «фольк», «танцювальне шоу», «сучасний естрадний танець», «фентезі», «free dance» тощо.

Юні черкасці привезли до рідного міста 29 І, 14 ІІ та 15 ІІІ призових місць! Чемпіонами України цього року у сольних та командних виступах стали керівник студії сучасного танцю «RIO DANCE» Віолетта Галкіна (категорія «модерн дорослі») та вихованці танцювальних колективів: Сухенко Вікторія, Яремчук Дарина, Кузьменко Анна, Слізченко Вікторія, Франко Роман та Софія, Лобода Дарина, Ліла Ольга, Савченко Наталія, Хоміч Анастасія, Абазовік Ігор, Лісова Валерія, Кравченко Валерія, Кузьміна Катерина, Слинько Дар’я, Колєнчік Нікіта, Коротков Олександр, Івкевич Марія, Ромашина Ольга, Скоряк Кіра, Власенко Альоша, Акіменко Дар’я, Гусак Поліна, Курапова Віолетта, Кожемяко Надія, Косенко Аміна.

Тепер черкаські спортсмени готуватимуться до чемпіонату світу з сучасної хореографії, який пройде в Італії наступної весни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x