На Чорнобаївщині назбирали понад 48 млн грн до бюджетів всіх рівнів

На Чорнобаївщині назбирали понад 48 млн грн до бюджетів всіх рівнів

Днями в Чорнобаївській райдержадміністрації відбулось розширене засідання колегії, яку провів голова районної державної адміністрації Григорій Зінченко.
Завдяки спільним заходам, спрямованим на виконання завдань з наповнення доходів бюджетів усіх рівнів, за ІІІ квартал 2014 року власні та закріплені уточнені доходи загального фонду бюджету району виконані на 105,6 відсотка. Фактично до бюджету поступило більше 48 млн. грн. Видатки бюджету району за 9 місяців 2014 року профінансовано в межах надходжень з урахуванням міжбюджетних трансфертів і становлять 141 061,9 тис. грн. ( 68,7 відсотка до річної суми призначень).

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

«Про стан фінансово-бюджетної дисципліни в Чорнобаївському районі» доповів завідувач сектору інспектування у Чорнобаївському районі Золотоніської об’єднаної державної фінансової інспекції Микола Головня. По закінченню засідання колегії голова райдержадміністрації Григорій Зінченко наголосив на належному рівні організації виконання поставлених завдань по мобілізації коштів до місцевих бюджетів всіх рівнів та забезпечення 100 відсоткового фінансування бюджетних установ.
– І надалі пріоритетними залишаються виконання завдань по максимальному зменшенню заборгованостей по платежах до бюджету; забезпеченню ефективного споживання енергоносіїв; забезпеченню ліквідації кредиторської і дебіторської заборгованостей; активізації роботи щодо прийняття у комунальну власність неуспадкованих земельних паїв.

Очільник району дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та інших органів виконавчої влади в районі, а також рекомендував головам сільських та селищної рад провести детальний аналіз стану надходження власних та закріплених доходів загального фонду місцевих бюджетів та посилити роботу щодо наповнення місцевих бюджетів у IY кварталі 2014 року та забезпечити: своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ, 100 відсоткову проплату за використані енергоносії та їх ефективне споживання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x