На Катеринопільщині реалізовуються інвестиційні проекти

На Катеринопільщині реалізовуються інвестиційні проекти

З метою реалізації регіональної інвестиційної політики, зокрема забезпечення зростання соціально-економічного розвитку району, на Катеринопільщині реалізовуються інвестиційні проекти. Інструментом координації діяльності цього процесу є спрямована політика районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування і територіальних громад. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

Так, на сьогодні у районі реалізовується проект – будівництво олієекстракційного заводу з переробки бобів сої продуктивністю 100 тон/добу ТОВ «Катеринопільський елеватор». Задля здійснення якого вже розпочато будівельні роботи. Розмір інвестицій в 2014 році становить 25 млн грн., загальний обсяг інвестицій – 186 млн грн. Завдяки цьому проекту передбачається створення 28 робочих місць із середньою заробітною платою 3345 грн. та виробництво 20 тис. тон соєвої олії вартістю 9,0 тис. грн. за 1 тонну й соєвого шроту в обсязі 50,0 тис. тонн вартістю 2 700 грн. за тонну.
Інвестиційно-консалтинговою компанією InVenture Investment Group (м. Київ) нині проводиться робота, щодо залучення ТОВ «Катеринопільський агропродукт» до створення спільного, із залученням іноземного капіталу, переробного харчового підприємства (виробництво соків, джемів). За інформацією інвестиційної компанії, в першій декаді листопада, буде здійснено виїзд на підприємство з метою вивчення його можливостей для реалізації зазначеного проекту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x