У Лисянці придбали трактор, щоб гідно зустріти зиму

У Лисянці придбали трактор, щоб гідно зустріти зиму

З метою належної підготовки до зими тут придбали трактор МТЗ-82 з навісним обладнанням (косий відвал та щітка комунальна) на суму 250 тис. грн, підготовили протиожеледний матеріал в кількості 60 тонн для посипки доріг та тротуарів, провели ремонт під’їзної дороги та упорядкували сміттєзвалище, автотранспорт підготовили до роботи в зимовий період, провели ремонт знімно-навісного обладнання.

Про це йшлося на черговій сесії Лисянської селищної ради.
Про хід підготовки КП «Благоустрій» КП «Водоканал», дитячих дошкільних закладів селища «Веселка», «Ромашка», «Малятко» до роботи в осінньо-зимовий період доповів заступник селищного голови Віктор Книш.

В дошкільних установах селища проведено заміну вікон у групових та спальних кімнатах; заміну дверей центрального входу, капітальний ремонт групової кімнати старшої групи; поточний ремонт всіх групових та спальних приміщень, харчоблоку; поточний ремонт майданчиків та павільйонів.

Про це «Нова Доба» дізналася в Лисянській РДА.

Було наголошено, що з метою скорочення використання природного газу бюджетні установи повинні забезпечити його економне використання, не порушуючи санітарні норми теплового режиму приміщень при навчально-виховному процесі 2014-2015 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x