Акція «З Україною в серці» крокує Уманщиною

Акція «З Україною в серці» крокує Уманщиною

29 жовтня благодійна акція «З Україною в серці» дісталася до села Пугачівка. Участь у заході взяли творчі колективи сіл Краснопілка, Іванівка, Старі Бабани, Дмитрушки, Пугачівка та РЦКіД.

А 31 жовтня благодійний концерт зібрав глядачів у Ропотуському Будинку культури. Присутні мали змогу почути щирі та зворушливі рядки дитячих поезій, пісенні твори у виконанні Віти Косарчук (с. Городниця), Юлії Андрух та Аліни Дученко (с. Ладижинка), Надії Семчук (с. Фурманка), Олександра Біденко (с. Дмитрушки), колективу із с. Текуча, Шаринського чоловічого вокального ансамблю та вокального дуету Ропотуського СБК. Актуальними були і хореографічні композиції «Віночок» від зразкового танцювального колективу «Вікторія» Ладижинської ДМШ (керівник Оксана Сивачук), а також «Тополя», що виконав зразковий хореографічний ансамбль «Світанок» із с. Городниця (керівник Катерина Римбалюк).
Акція «З Україною в серці» крокує Уманщиною
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.
На заході був присутній голова райдержадміністрації Ярослав Скус, який висловив щиру вдячність організаторам та учасникам заходу, подякував всім небайдужим за допомогу та активну підтримку. А також він висловив прохання виявити людяність та розуміння до тих, хто захищає нашу землю заради мирного майбутнього. «Давайте будемо більш активними, адже всі разом ми – нездоланна сила!» – закликав очільник району.

Благодійна акція «З Україною в серці», спрямована на збір коштів для підтримки земляків у зоні АТО, стартувала на Уманщині на початку вересня. Акція вже пройшла в 11 селах району, зібрано 26 279 гривень. Ці кошти передано на потреби української армії, проте місцеві громади на чолі з сільськими головами вирішували, кому в першу чергу вони мають бути відправлені.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x