У жовтні Черкащина перерахувала 11,5 млн грн військового збору

У жовтні Черкащина перерахувала 11,5 млн грн військового збору

Як поінформував начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць за жовтень цього року для підсилення обороноздатності нашої країни платники Черкаської області перерахували до державного бюджету 11454 тис грн військового збору. Це на 2277 тис грн більше, ніж надійшло за вересень 2014 року. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС України в Черкаській області.

Він відмітив, що звітного місяця перерахували 237,6 тис грн збору чотириста вісімдесят чотири роботодавці, які взагалі не сплачували збір у вересні цього року. Також підвищили заробітну плату своїм працівникам 275 роботодавців Черкаської області і відповідно перерахували 2299,8 тис грн збору. Загалом за серпень – жовтень цього року від Черкаської області надійшло 30,6 млн грн військового збору. Поставлене завдання виконано на 114,2%, додатково надійшло 3,8 млн грн.

Нагадаємо, за підрахунками ГУ ДФС в області 759 підприємств Черкаської області у вересні не доплачували військовий збір. У зв’язку з цим минулого місяця начальник Головного управління ДФС у Черкаській області В.Коломієць звернувся до роботодавців, які виплачуючи своїм працівникам необґрунтовано занижену заробітну плату і таким чином занижували військовий збір, показувати у відомостях і звітах реальні зарплати, своєчасно і в повному обсязі сплачувати відрахування з реальних заробітків працівників, особливо військовий збір, проявити свідому громадянську позицію й допомогти нашим бійцям в зоні АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x