Ватутінські вокалісти на Міжнародному фестивалі здобули призові місця

Ватутінські вокалісти на Міжнародному фестивалі здобули призові місця

В одному з найпрекрасніших міст Європи, в історичному Львові, що на сьогоднішній день є історико-архітектурним заповідником, з 31 жовтня по 1 листопада 2014 року проходив Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «ЗІРКОВИЙ ПАРАД». Він відбувся у Львівському міському палаці культури імені Гната Хоткевича за сприяння Львівської міської ради, продюсерського центру Ігоря Нетлюха «Dj Sound», телеканалу ТРК Львів, 12 канал, радіо «Незалежність» та громадської організації «Європейська фестивальна концертна молодіжна ліга».

На фестивалі глядачі мали можливість помилуватися і чудовими хореографічними, цирковими колективами, і вокалістами. Учасники приїхали з Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська, Харкова, Донецька, Івано-Франківська та багатьох інших населених пунктів України. Конкурсну програму оцінювало міжнародне журі під головуванням народного артиста України, заслуженого артиста СРСР Мар’яна Шуневича та заслуженого діяча естрадного мистецтва України, директора продюсерського центру Григорія Чапкіса «Маестро» Марка Орловського. Журі оцінювало конкурсантів за 10-бальною шкалою відкритим голосуванням. Про це «Нова Доба» дізналася у Ватутінській міській раді.

Талановита молодь з рідного Ватутіного представила Черкащину на фестивалі. Володимир Стародуб, який виконав дві пісні Анатолія Матвійчука: «Баладу про чайок» та «Єдина родина», зайняв 2 місце в номінації «Естрадний вокал» ІІІ вікової категорії. Його старша сестра Галина Стародуб вразила всіх своїм неповторним голосом під час виконання «Пісні про матір» на слова Бориса Олійника, музику Ігоря Поклада, та «Україна – це ми» на слова Юрія Рибчинського, музику Ніколо Петраша, здобула 2 місце у ІV віковій категорії номінації «Естрадний вокал».
Високо був оцінений виступ Аліни Лагоди, яка в номінації «Джазовий вокал» ІІІ вікової категорії виборола 1 місце та отримала можливість надалі безкоштовно брати участь у фестивалях міжнародного рівня за сприяння продюсерського центру «Dj Sound».

За вагомий внесок та активну роботу в розвитку дитячої та юнацької творчості дипломом міжнародного рівня була нагороджена наставник юних конкурсантів – керівник народного аматорського жіночого вокального ансамблю Палацу культури «Веснянка», викладач вокалу Ватутінської дитячої школи мистецтв Ольга Матвійчук, яка постійно готує найкращих вокалістів нашого міста на різноманітні конкурси та фестивалі обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x