Черкаські студенти приєдналися до Євромайдану

Черкаські студенти приєдналися до Євромайдану

Сьогодні студенти вийшли на страйк. Вони зібрались на площі біля ЧНУ ім. Богдана Хмельницького щоб висловити підтримку євроінтеграції України. Про це «Новій Добі» повідомив власний кореспондент.

Приблизно 50 осіб зібралися перед першим корпусом о 12:40. Студенти співали пісні, жартували, фотографувалися та викрикували патріотичні гасла.

Черкаські студенти приєдналися до Євромайдану Черкаські студенти приєдналися до Євромайдану
Черкаські студенти приєдналися до ЄвромайдануЧеркаські студенти приєдналися до Євромайдану Черкаські студенти приєдналися до Євромайдану

– Студентство завжди було рушійною силою всіх революцій. Саме молодь – найактивніша, найпрогресивніша частина суспільства. Революція – це, насамперед, зміна у свідомості людини, відтак – і в житті суспільства – говорить організатор заходу Юрій Ботнар, голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Студенти небайдужі до подальшої долі держави, тому висловлюють активну громадську позицію.

– Я закликаю всіх активізуватися, тому що вважаю, якщо ми не підтримаємо угоду про євроінтеграцію України, то через декілька років наша країна повернеться в часи тоталітаризму. Якщо боятися – то залишимося ні з чим, як завжди, – говорить Ліда Білик, студентка ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

По закінченні заходу поруч із університетом ім. Б. Хмельницького демонстранти попрямували у сторону центру до ЧДТУ.

Олександра Палій

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x