В облдержадміністрації створюють Стратегії розвитку Черкащини

В облдержадміністрації створюють Стратегії розвитку Черкащини

На Черкащині йде розробка Стратегії регіонального розвитку області на період до 2020 року. Перше засідання робочої групи із приводу створення цієї важливої для області програми відбулось 29 серпня на чолі з головою облдержадміністрації Юрієм Ткаченком, після чого розпорядженням ОДА від 30.09.2014 № 357 затверджено керівний комітет із координації дій.
Ця Стратегія, що має на меті відродити виробництво та агропромисловий комплекс області, вивести їх на новий рівень потужності, пройшла тривалий шлях обговорення. Думки із приводу стратегічного розвитку економіки області висловлювали відповідальні посадовці та фахові керівники на ток-шоу телеканалу «Рось», на круглому столі, організованому першим заступником голови ОДА Наталією Старіковою, та інших заходах, присвячених зазначеній тематиці, протягом вересня-жовтня. Зокрема наголошувалося, що цією ґрунтовною працею мають займатися щонайменше півтори сотні фахівців, а облдержадміністрація лише координуватиме цей процес.
У рамках розробки Стратегії регіонального розвитку Черкаської області на період до 2020 року Департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА представив попередню аналітично-описову частину програми.
Орієнтовно 24 листопада 2014 року планується проведення розширеного засідання робочої групи за участі експертів Проекту ЄС «Підтримка регіонального розвитку в Україні».
З метою інформування громадськості стосовно процесу розробки Стратегії на офіційному сайті Черкаської обласної державної адміністрації створено рубрику «Стратегія розвитку області до 2020 року», а також аналогічну сторінку в соціальній мережі «Фейсбук».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x