Молодим державним службовцям роз’яснили нове антикорупційне законодавство

Молодим державним службовцям роз’яснили нове антикорупційне законодавство

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів пройшов семінар підвищення кваліфікації державних службовців апарату, структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій віком до 35 років.

Навчання проходило за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців V-VII категорій. Головна мета семінару полягала в тому, щоб надати або оновити знання та вдосконалити і розвинути вміння, необхідні для ефективного вирішення завдань професійної діяльності на державній службі, та сформувати у молодих службовців мотивацію потреб у постійному самовдосконаленні, вмінні самостійно вчитися.

Реалізовували програму семінару керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів виконавчої влади, викладачі вищих навчальних закладів.

Молоді держслужбовці отримали нові знання з питань державного управління, лідерства, децентралізації влади, інтеграційних процесів України, організації діловодства, виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, ділової української мови тощо.

На виконання основних положень державної антикорупційної політики для слухачів проведено круглий стіл, на якому обговорили новий пакет антикорупційного законодавства України, шляхів запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців.
Молодим працівникам державної сфери, які успішно пройшли вихідне комплексне тестування, вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації за професійною програмою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x