Вільшанський «Колос» – чемпіон області з футболу

Вільшанський «Колос» – чемпіон області з футболу

Інтрига щодо розподілу призових місць у чемпіонаті Черкаської області з футболу серед команд І ліги зберігалася до останнього туру, який нещодавно відбувся.

Як не намагався ФК «Тальне» у Вільшані, йому не вдалося обіграти господарів поля. Єдиний гол капітана городищенської команди Олександра Пучковського, забитий у першому таймі, виявився вирішальним. Гра була дійсно дуже напруженою, у присутності великої кількості вболівальників з обох сторін. Отже, у підсумку «Колос» (президент команди Олександр Кравець, тренер Микола Семененко, керівник ФОСК «Колос-Вільшана» Анатолій Козуб) набрав 48 очок і став чемпіоном!
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Футбольному клубу з міста Тального довелося вдовольнитися 43 очками і третім місцем у турнірній таблиці. На один заліковий бал більше у срібного призера «Артанії» із Межирічі, яка несподівано програла аутсайдеру ліги команді «Погреби» (Драбівський район). ФК «Городище» на своєму полі зіграв унічию (1:1) із ФК «Росава» з Канівського району. Наші футболісти завчасно забезпечили собі 4 місце в турнірі.
Перша й четверта позиції в чемпіонаті області – свідчення високого рівня городищенського футболу.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x