У ЧДТУ презентували Факультет економіки та управління

У ЧДТУ презентували Факультет економіки та управління

У суботу, 8 листопада 2014 року в Черкаському державному технологічному університеті відбувся День відкритих дверей, що, за традицією, проводиться кожної другої суботи місяця. Цього разу презентували Факультет економіки та управління. «Нова Доба» про це дізналася в ЧДТУ.

Захід відбувся у незвичному для Дня відкритих дверей форматі: команда Клубу веселих та кмітливих ФЕУ «Сільські магнати» організувала концерт «Бульвар-460», програма якого – це своєрідний екскурс до студентського життя, представленого в оригінальній гумористичній формі. Вітала учасників заходу декан Факультету економіки та управління ЧДТУ кандидат економічних наук, доцент Тетяна Вяткіна.

Протягом усього концерту звучали дотепні жарти, лунали пісні. Увазі гостей були представлені гумористичні відео- та фото новини, продемонстровано відео роботу «Один день із життя студента». Команда КВК «Сільські магнати» креативно й з гумором презентувала спеціальності, за якими здійснюється підготовка спеціалістів на факультеті. По закінченню концертної програми майбутні абітурієнти взяли участь у розіграші призів лотереї. Учасники Дня відкритих дверей отримали не лише вичерпну інформацію про роботу Факультету економіки та управління ЧДТУ, а й хороший настрій, заряд бадьорості та оптимізму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x