Канівчанка, відбуваючи умовний термін покарання, вкрала 700 грн

Канівчанка, відбуваючи умовний термін покарання, вкрала 700 грн

Відбуваючи умовний термін покарання, жінка знову зважилась на крадіжку. Зловмисниця викрала мобільний телефон та близько 700 гривень з квартири своєї знайомої. Крадійку затримано, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Канівського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулась 45-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що в неї в гостях перебували її знайомі та розпивали алкогольні напої. Після застілля всі розійшлись, а на наступний день потерпіла виявила, що з сумки зник мобільний телефон та гроші в сумі близько 700 гривень.

Уважно вислухавши жінку правоохоронці зареєстрували заяву та почали проводити перевірку по факту крадіжки. Встановивши коло знайомих потерпілої, з якими вона відпочила на передодні, міліціонери вирішили поспілкуватися з ними. Під час розмови з друзями жінки, співробітники міліції дізнались, що в кімнаті, де знаходилась сумка потерпілої, на самоті залишалась її 45-річна подруга, яка вже мала раніше проблеми із законом. Отриману інформацію міліціонери вирішили перевірити і направились по місцю проживання підозрюваної. Побачивши у себе на порозі людей у формі жінка зрозуміла, що її викрито і зізналась у вчиненні кримінального правопорушення.

Зловмисниця розповіла, що перебуваючи в гостях у своєї знайомої, на декілька хвилин залишилась сама в кімнаті. Скориставшись тим, що всі гості вийшли з кімнати, витягла з сумки господині будинку гроші та телефон. Після завершення застілля спокійно пішла додому, а на наступний день витратила гроші на свої потреби.

На цей час частина речових доказів вилучено. Як повідомив начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман, слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x