Міська влада моніторитиме температуру в будинках, де встановлено ІТП

Міська влада моніторитиме температуру в будинках, де встановлено ІТП

Міська влада моніторитиме роботу індивідуальних теплових пунктів, встановлених у понад 100 житлових будинках у Черкасах. Про це розповів міський голова Черкас Сергій Одарич під час прямого ефіру на телеканалі «ВІККА».

– До нас зараз надходять однотипні дзвінки, мовляв, в оселі не достатньо теплі батареї. Виїжджає комісія, перевіряє. У квартирі тримається температура в межах санітарної норми не менше 18 градусів. Проте батареї не гарячі. У нас люди ще не звикли, що якщо ледь теплі батареї, а в квартирі зберігається нормальна температура, то це нормально. Не треба відкривати вікна, балкони. ІТП автоматично регулює подачу тепла в будинок, в залежності від температурних умов зовні, – розповів Сергій Одарич.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Він зазначив, що якщо надворі тепло, тримається плюсова температура, то ІТП зменшує подачу тепла. Завдяки встановленим лічильникам, мешканці цих будинків мають можливість сплачувати кошти лише за фактично спожите тепло.
За словами міського голови, інших скарг на роботу ІТП не надходило.

Міська влада просить черкасців, у будинках яких встановлені ІТП, у випадку зменшення температури в квартирі менше санітарних норм, звертатися до спеціалістів «Черкаситеплокомуненерго».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x