Свинарчук закликає підписати угоду про чесні вибори

Кандидат у народні депутати України до Верховної Ради по 194 виборчому округу Олег Свинарчук запевняє черкащан, що проводить і проводитиме виборчу кампанію лише в суворій відповідності до закону. На підтвердження своїх слів кандидат звернувся до профспілок транспортників із проханням зняти агітацію за нього у громадському транспорті Черкас. Олег Свинарчук впевнений, що черкащанам потрібна чиста перемога одного з кадидатів, тому звертається до усіх кандидатів зареєстрованих на окрузі з ініціативою підписати Угоду про чесні вибори. Про це «Нова Доба» дізналася із тексту заяви, яку кандидат оприлюднив сьогодні.

«Черкаський виборчий округ №194, на жаль, запам\’ятався всій Україні суттєвими порушеннями під час виборчої кампанії 2012р.

Я глибоко переконаний, що справжня перемога досягається лише в чесній боротьбі. Саме тому вже на першій своїй прес-конференції я закликав інших кандидатів підписати угоду про чесні вибори. На жаль, мою пропозицію опоненти не прийняли досі.

У свою чергу, я особисто і мій виборчий штаб, проводить і проводитиме виборчу кампанію лише в суворій відповідності до закону. Я вірю у черкащан, відповідальність їхнього вибору, здатність зробити вірний вибір на користь реальних справ, а не балачок. Мені, і переконаний – моїм прихильникам, потрібна лише кришталево чиста перемога. І, вірю, ми її досягнемо.

На жаль, кілька днів тому, у місті Черкаси з\’явилась агітація за мою кандидатуру на транспортних засобах, що суперечить чинному законодавству. З одного боку я вдячний транспортникам (з якими корпорація «Богдан» співпрацює багато років) за їхню ініціативу підтримати мене і мою програму «Черкаси – нова автомобільна столиця!». З іншого боку, я не можу прийняти таку допомогу в агітаційній кампанії, оскільки вона суперечить виборчому закону. Я звертаюсь до транспортників з наполегливим проханням невідкладно зняти агітацію за мене з усіх транспортних засобів. Переконаний, що цей прикрий випадок стався лише через незнання деякими моїми прихильниками тонкощів виборчого законодавства, і непогодженням ними своїх дій з юристами мого штабу.

Також я повторюю свій заклик до інших кандидатів підписати угоду про чесні вибори. Це тим більше актуально, що в останні дні я одержую все більше сигналів про факти порушення виборчого законодавства. Так, на території всього виборчого округу, двірники, очевидно за вказівкою «згори», змушені не підтримувати чистоту і порядок подвір\’їв, а ретельно зривати мої агітаційні плакати, і прибирати з під\’їздів житлових будинків мою агітаційну газету «Черкаський вибір».

Шановні черкащани! Я вдячний за вашу дієву підтримку, і впевнений, що на нас чекає впевнена перемога, яку ніхто не зможе поставити під сумнів.

Ваш, Олег Свинарчук»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x