На Черкащині згоріло два авто за добу

На Черкащині згоріло два авто за добу

11 листопада о 04:20 в селі Москаленки Чорнобаївського району під час стоянки на вулиці Леніна сталася пожежа автомобіля «ВАЗ». Пожежу було ліквідовано впродовж 20 хвилин силами місцевої пожежної команди з села Москаленки.
Про це «Нова Доба» дізналася в ДСНС у Черкаській області.

У результаті пожежі вогнем знищено автомобіль. За попередніми підрахунками, збиток завданий вогнем склав 70 000 грн. Причина пожежі наразі встановлюється.

Того ж дня, о 16:00 в приватному гаражі по вулиці Гагаріна в місті Тальне сталося загорання автомобіля «Опель Омега».
Як стало відомо, власник авто, використовуючи болгарку, вирізав окремі частини автомобіля та випадково пошкодив трубопровід газового баллона, підведений до двигуна автомобіля. В результаті стався витік газу, який потім загорівся.
На Черкащині згоріло два авто за добу
Ще до прибуття вогнеборців чоловік власними силами за допомогою вогнегасника та підручних засобів намагався загасити вогонь. Проте зрозумівши, що самому йому не впоратися, одразу викликав рятувальників.

Рятувальники Тальнівської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події впродовж 40 хвилин ліквідували займання.
У результаті пожежі вогнем знищено салон автомобіля, 2 колеса та багажний відсік. Збиток завданий вогнем склав 20 000 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x