«Свобода» відізвала з посад голів РДА Корсунщини і Жашківщини

«Свобода» відізвала з посад голів РДА Корсунщини і Жашківщини

Голови Корсунської та Жашківської райдержадміністрацій, делеговані на посади від ВО «Свобода», сьогодні написали заяви про звільнення. Як повідомили в Черкаській обласній організації ВО «Свобода», причиною відкликання націоналістів із керівних посад стали результати минулих виборів. Про це «Нову Добу» інформує власний кореспондент.

– Після перемоги революції гідності ми як учасники коаліції проти режиму Янукович взяли на себе спільну відповідальність за долю країни, увійшовши до складу уряду та до виконавчих органів влади, – заявив сьогодні під час прес-конференції голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Куча. – Вважаємо, що це був рішучий крок, оскільки Україна опинилася на межі існування. Ми виконали свою місію та в умовах війни втримали під контролем ситуацію в країні. У зв’язку з тим, що було оголошено результати позачергових парламентських виборів і була сформована нова коаліція, члени Кабінету Міністрів України, голови обласних і районних адміністрацій, які були делеговані від ВО «Свобода» складають свої повноваження. Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції і застерігаємо їх від зради ідеї Революції Гідності заради задоволення своїх власних інтересів.

Наразі офіційно звільнено лише голову Корсунь-Шевченківської РДА Володимира Зуєнка. Голова Жашківської РДА Наталія Стельмах лише написала заяву, не вказавши на ній дати. За її словами остаточну процедуру звільнення буде закінчено після того, як вона завершить деякі важливі питання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x