Два народні гурти відзначили ювілеї

Два народні гурти відзначили ювілеї

Нещодавно в Канівському районному будинку культури відбувся ювілейний концерт з нагоди 20-річчя створення народного аматорського ансамблю народної музики «Здоровенькі були!» (керівник Петро Шевченко) та 10-річчя народного аматорського фольклорного гурту «Джерела» (керівник Олег Слива), що діють на базі цього закладу.
Вітаючи артистів зі святом, начальник районного відділу культури Тетяна Святелик наголосила на тому, що в цей непростий для країни час саме українська народна пісня та українська народна музика є тією універсальною мовою, яку розуміють усі, й завдяки цьому відбувається національне єднання.

За значний внесок у розвиток та популяризацію української культури, високу професійну майстерність, активну участь у конкурсах, фестивалях і творчих проектах від районного до міжнародного рівня та з нагоди ювілеїв колективів Тетяна Вікторівна за дорученням виконуючого обов’язки начальника управління культури обласної державної адміністрації Миколи Сухового вручила грамоти управління культури.

Також за дорученням заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Дурицького та голови районної ради Дмитра Шелеста були нагороджені грамотами керівники колективів-ювілярів – Петро Шевченко та Олег Слива, а всі учасники цих прекрасних колективів отримали подяки районного відділу культури.

Чудовою окрасою концерту стали виступи народного аматорського ансамблю танцю «Канівчанка» (керівник Олександра Горідько) та вокального ансамблю «Любисток» (Ольга Науменко) Канівського коледжу культури і мистецтв Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини, які при¬йшли підтримати ювілярів.
Приємно відзначити, як багато шанувальників колективів «Здоровенькі були!» та «Джерела» зібралося цього вечора у ра¬йонному Будинку культури. Саме завдяки цьому атмосфера в залі була теплою та дружньою. Не раз після виступів лунали вигуки «Браво!» і вдячні глядачі знову й знову запрошували ювілярів на сцену.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x