У Катеринополі пройде акція «Захисти солдата»

У Катеринополі пройде акція «Захисти солдата»

Розумiючи, якi труднощi зараз постали перед країною, колектив центральної районної бібліотеки вважає недопустимим залишатися осторонь. Не бути байдужими i допомогти нашiй армiї подолати труднощi всiм, чим можливо – це обов\’язок кожного.

За ініціативи бібліотечних працівників було організовано акцію «Напиши листа та намалюй малюнок солдату», в якій взяли участь учні всіх шкіл району. І зараз акція продовжується, щоразу під час поїздки волонтерів в зону АТО, діти передають бійцям малюнки та листи.
Про це «Нова Доба» дізналася в Катеринопільській РДА.

З 12 листопада працівники районної бібліотеки для дітей розпочинають акцію «Захисти солдата», мета якої – плетіння маскувальних захисних сіток для солдатів. Просимо долучитися до акції дітей, людей, які мають вільний час, всіх небайдужих і витратити свій вільний час на плетіння захисної сітки, яка розміщена в фойє районної бібліотеки.

Для плетіння сітки потрібні: рибацькі, футбольні сітки на основу, тканина і речі з х/б, світлих відтінків в необмеженій кількості. З приходом зими, сітку потрібно білого кольору. Ми дуже надіємося, щодо акції долучаться мешканці району і, що такі сітки надійно закриють наших Героїв і техніку від ворожого ока.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x