Черкаські ДАІшники повернулись з зони АТО

Черкаські ДАІшники повернулись з зони АТО

Днями із зони бойових дій на Сході України повернулись 15 інспекторів Державтоінспекції Черкаської області. Впродовж місяця правоохоронці, під керуванням заступника начальника ВДАІ міста Черкаси підполковника міліції Сергія Ненахова несли службу на блокпостах в Донецькій та Луганській областях, супроводжували колони з гуманітарною допомогою, з військовою технікою. Забезпечували безпеку дорожнього руху в Краматорську‎, Слов\’янську‎, Курахове‎, Попасне‎, Дружківка, Дзержинськ‎у, Углегорську, Дебальцеве, Лисичанську, Сєверодонецьку, забезпечувати охорону громадського порядку під час виборів президента України в Донецькій області. Повернулися втомлені, але раді, що живі та здорові.

Зустрічав правоохоронців заступник начальника УДАІ в Черкаській області підполковник міліції Олег Ткаченко, привітав з поверненням та висловив слова величезної вдячності своїм підлеглим за сумлінне виконання поставлених перед ними завдань.
Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ у Черкаській області.

З поверненням, правохоронців прийшли привітати і вільні від служби їх колеги, вітаючись ніхто не стримував емоцій. Від хвилювання хлопці поспішали наговоритись, мабуть вони до кінця не усвідомлювали що вже повернулися, і часу поспілкуватися ще буде достатньо.

Інспекторам на відпочинок та адаптацію надали кілька днів відпустки, адже вже за декілька днів вони повернуться до виконання своїх службових обов’язків. В свою чергу вони пообіцяли бути вірними присязі українському народу і в подальшому виконувати покладені на них завдання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x