Відділення ПриватБанку в Смілі відкрилося в новому покращеному форматі

Відділення ПриватБанку в Смілі відкрилося в новому покращеному форматі

Смілянське відділення № 4 Черкаського ГРУ ПриватБанку з 1 листопада обслуговує клієнтів за новою адресою – м. Сміла, вул. Рєпіна,51. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ПриватБанку.

Відділення змінило не тільки місце прописки, а й формат обслуговування, змінивши формат роботи стало обслуговувати клієнтів малого та середнього бізнесу, юридичних осіб, а виділив зону самообслуговування, позбавили відвідувачів від черг і стомлюючого очікування. Тепер клієнти ПриватБанку можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, готовими оформити будь-яку банківську послугу. Такий підхід суттєво економить час і виключає створення черг.

«У відділенні виділені зони самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко виконати будь-яку банківську операцію, безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям, – каже Володимир Баштан, керівник Смілянського відділення ПриватБанку. – Більш того, співробітники відділення можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко і зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому».

Значно збільшена площа приміщення, відкрита архітектура без кабінетної системи, універсальні фахівці, термінали самообслуговування і більш зручне місце розташування – все це зробило відділення ПриватБанку в Смілі ще більш зручним і комфортним. Такими незабаром будуть всі відділення ПриватБанку, дозволяючи економити час і вирішувати свої питання у зручний для клієнта час.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 000 корпоративних клієнтів. За даними на 1 листопада 2014 року, активи банку становлять 201 232 млн грн, регулятивний капітал – 21 024 млн грн, чистий прибуток банку за три квартали 2014 року – 426 957 000 грн. У регіональній мережі банку працює 2 511 відділень, 7570 банкоматів, 12 993 терміналу самообслуговування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x