Монастирищенський доброволець подякував волонтерам за допомогу

Монастирищенський доброволець подякував волонтерам за допомогу

12 листопада 2014 року відбулася позачергова тридцять п’ята сесія Монастирищенської районної ради. Відкрив і провів засідання заступник голови районної ради Тарас Пачесюк. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Олег Недогода, його заступники, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, керівники установ, підприємств та організацій району, представники місцевих засобів масової інформації та громадськості району. Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.
До порядку денного пленарного засідання було внесено важливі питання життєдіяльності району, що згідно з Регламентом районної ради попередньо розглядалися на спільному засіданні президії та постійних комісій.

Відкриваючи засідання, заступник голови районної ради Тарас Пачесюк оголосив хвилину мовчання в пам’ять загиблого монастирищанина Романа Бевза та українських добровольців і військових, які віддали життя під час неоголошеної війни на сході України.

Потім голова районної громадської організації Руслан Плетінка подякував небайдужим монастирищанам за підтримку Збройних Сил України у складний для держави та Української армії час і вручив депутатам районної ради подяки.

Також зі зверненням до депутатського корпусу районної ради виступив 23-річний доброволець, військовослужбовець Національної гвардії України, активний учасник АТО Максим Ботик, який висловив вдячність волонтерам району за систематичну підтримку і допомогу, яка надається на лінію фронту.

Головуючий на сесії від громади Монастирищини щиро подякував Максиму за захист рідної землі.

Депутат Наталія Шамрай виступила із запитом щодо забезпечення житлом сім’ї загиблого військовослужбовця у зоні АТО Романа Бевза.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати ознайомилися із актуальними для сьогодення проектами районних програм – комплексної Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – жителів Монастирищенського району та Програми військово-патріотичного виховання молоді – і одноголосно затвердили їх після обговорення.

Особливу увагу вони приділили питанню внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, зумовлених розподілом та перерозподілом додаткових цільових трансфертів з державного і обласного бюджетів та необхідністю внутрішнього перерозподілу коштів в межах його розпорядників.

У ході роботи депутати внесли також зміни до Програми розвитку комунального лісового господарства Монастирищини на 2012-2015 роки, затвердили список народних засідателів та розглянули низку питань щодо управління майном комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x