197 черкаських підприємств підвищили зарплати своїм працівникам

197 черкаських підприємств підвищили зарплати своїм працівникам

Керівник фіскальної служби регіону Володимир Коломієць повідомив, що протягом 10 місяців (з січня по жовтень) поточного року працівники ДФС області провели 410 перевірок з питань контролю за сплатою податку на доходи фізичних осіб. У результаті цих заходів донараховано 12070,6 тис грн доходів. Таким чином до бюджету надійшло 2604,4 тис грн. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС в Черкаській області.

Крім того Володимир Коломієць підкреслив, що спільні комісії при держадміністраціях, продовжують роз`яснювальну роботу з керівниками підприємств та підприємцями, на яких офіційно виплачувалась зарплата нижче мінімальної та середньої по регіону. Завдяки такому діалогу влади та бізнесу 459 з 543 підприємств та 368 з 441 підприємців підвищили зарплату, а бюджет поповнився на 578,2 тис гривень. У той же час державним податковим інспекціям на місцях удалось заохотити підняти розмір зарплат вище за мінімальний рівень на 1119 підприємствах, а бюджет поповнився на 2786 тис гривень.

Володимир Коломієць акцентував, що в іншому разі до платників податків застосовуються відповідні міри. Він зазначив, що працівниками фіскальної служби передали до органів прокуратури матеріали по 520 підприємствах, в результаті чого 197 підприємств підвищили рівень зарплат з відповідним надходженням до бюджету в розмірі 100,5 тис гривень податку на доходи фізичних осіб. Також він нагадав, що з цього місяця оприлюднюватимуться списки підприємств, які мінімізують сплату військового збору через виплату необґрунтовано занижених заробітних плат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x