Тальнівських хліборобів привітали зі святом

Тальнівських хліборобів привітали зі святом

13 листопада в районному Будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства, в яких взяли участь голова Тальнівської райдержадміністрації Юрій Нечай та голова районної ради Наталія Руснак. Вони привітали працівників та ветеранів сільськогосподарської галузі та наголосили, що в усі часи хліборобська праця була найважливішою складовою розвитку держави, запорукою її процвітання, а трудівники села не лише примножують здобутки в агропромисловому комплексі, а й роблять квітучими наші села, ростять сади, бережуть і творять культуру і духовність на рідній землі. «Нова Доба» про це дізналася в Тальнівській РДА.

Начальник управління агропромислового розвитку РДА Володимир Гречка у своєму виступі підбив підсумки хліборобського року, зазначивши, що цього року Черкащина отримала гарний врожай зернових культур. У високі досягнення області вклали вагомий внесок й хлібороби Тальнівщини. Він відзначив господарства, які досягли значних успіхів у розвитку окремих галузей, подякував керівникам, які поряд із господарськими справами знаходять можливість допомагати у вирішенні соціальних проблем населених пунктів. У вітальних виступах неодноразово підкреслювалося, що у складний для держави час, коли тривають бойові дії на Сході України, керівники сільськогосподарських підприємств Тальнівщини першими відгукнулися на заклик щодо збору коштів на підтримку армії. За це районну спілку сільськогосподарських товаровиробників відзначено Подякою районної ради.
Ветеранів сільгоспвиробництва вшановано короваями, випеченими із зерна цьогорічного врожаю. А завершились урочистості святковим концертом, який підготували кращі колективи районного Будинку культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x