Більше 7 тис грн Маньківський Червоний Хрест виділив на медикаменти для учасників АТО

Більше 7 тис грн Маньківський Червоний Хрест виділив на медикаменти для учасників АТО

Днями заступник голови Маньківської районної державної адміністрації Іван Бевз провів засідання координаційного центру з питань організації матеріально-технічного забезпечення учасників антитерористичної операції. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Маньківській РДА.

У ході засідання розглянуто питання використання коштів, зібраних на потреби військових у зоні проведення антитерористичної операції та щодо координації дій громадських активістів для покращення роботи з надання допомоги учасникам АТО.
Голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Корж доповіла про використання коштів у сумі 66156 грн., зібраних підприємцями, організаціями, жителями району упродовж березня-вересня 2014 року. Зокрема частина грошей використана на придбання пального для перевезення мобілізованих жителів району, на придбання засобів зв’язку, взуття, одягу, гігієнічних засобів, продуктів харчування, тощо.
Про діяльність волонтерської організації району доповіла заступник голови Ліги приватних власників і приватних підприємців району Тетяна Костецька. Так, волонтерами Маньківщини ведеться робота щодо збору від місцевих жителів коштів, продуктів харчування, теплого одягу, пристроїв обігріву в польових умовах тощо.

Заступник голови районної ради Юлія Панчук-Золотухіна інформувала про проведену роботу із забезпечення доставки гуманітарної допомоги учасникам антитерористичної операції у м. Дебальцево Донецької області та закликала об’єднати щодо цього зусилля всіх громадських організацій району.
Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Пона розповіла про цілеспрямовану роботу у справі надання психологічної, правової та медичної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей.

У ході засідання члени координаційного центру вирішили акумульовані на рахунку районної організації Товариства Червоного Хреста України кошти в сумі 7317 грн. використати на придбання для учасників антитерористичної операції медикаментів та продуктів харчування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x