Лисянські депутати ухвалили зміни до бюджету

Лисянські депутати ухвалили зміни до бюджету

Встановлення додаткового, резервного котла для опалення в Хижинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – головне питання порядку денного пленарного засідання позачергової сесії Лисянської районної ради, що відбулося 13 листопада 2014 року. Відкрив та провів сесію голова районної ради Анатолій Лисичкін. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Лисянській РДА.

У роботі засідання взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець, керівники правоохоронних органів району, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району, помічники народного депутата України Валентина Нечипоренка, представники засобів масової інформації.

Із інформацією про внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014 № 23-02/VI «Про районний бюджет на 2014 рік» виступив начальник фінансового управління райдержадміністрації Дмитро Олійник. Співдоповідачем – голова постійної комісії з питань планування бюджету і фінансів Микола Василенко.Депутати Лисянської районної ради схвалили зміни до бюджету

У своїх виступах начальник відділу освіти райдержадміністрації Лілія Гнатюк, голова постійної комісії з питань освіти, культури, засобів масової інформації у справах молоді та спорту Юхим Кальченко й інші виступаючі висловили пропозицію підтримати внесення змін до рішення районної ради з метою забезпечення навчального процесу в Хижинській школі.

За результатами всебічного обговорення депутати ухвалили відповідне рішення. Також на сесії схвалено інші важливі рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x