У Черкасах стартував чемпіонат з баскетболу

У Черкасах стартував чемпіонат з баскетболу

Цими вихідними взяв старт черговий чемпіонат Черкас з баскетболу. Цьогоріч це вже сьомий турнір, який спільно проводить черкаський міський спортивний комітет та БК «Черкаські Мавпи». У порівнянні з минулорічною першістю, цього сезону у турнірі бере участь на одну команду більше. Новачком змагань став новостворений «Смайл-Баскет». Окрім того, у чемпіонаті беруть участь ще 11 вже звичних колективів. Більшість з них представляють обласний центр, є і дві команди із Золотоноші, а це: «Форсаж» та «Легіон». Склад останніх взагалі цементує кілька сильних виконавців. Окрім Брегана та Шимулі, це ще й екс-гравець «Черкаських Мавп» – Олег Рудаков. \”Нова Доба\” про це дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

У першому турі змагань цій амбітній команді довелося зустрітися з віце-чемпіоном першості – «Черкасами». Саме ця гра завершувала сьогоднішній ігровий день турніру і видалася найрезультативнішою. У матчі, де команди значно більше думали про напад, ніж про захист, було здобуто майже 200 очок. Ключовим у цьому матчі став другий період, у якому дуже продуктивно відіграла досвідчена зв’язка Марченко-Булатецький. «Черкаси» виграли цей період – 36:11 – і комфортно себе почували по ходу всього матчу. «Легіон» спробував відігратися завдяки швидким атакам, але це лише посприяло високій результативності у грі, яку виграли черкасці – 115:83. Найрезультативнішим гравцем матчу став Олег Рудаков, в активі якого 41 очко, 36 балів у його візаві – Сергія Марченка.

Відкритий чемпіонат Черкас стартував ще вчора. У ПС «Фотоприлад» свої стосунки з’ясовували «Черкаські Мавпи-2» та «ЧДТУ», ця гра завершилася перемогою дублерів – 96:70. Всі решта матчів стартового туру пройшли на головному паркеті області – ПС «Будівельник». Слід відзначити матч чемпіона та новачка турніру, у якому «Ветеран-Баскет» переграв «Смайл-Баскет» – 85:68.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x