У Черкасах активно ремонтують тротуари

У Черкасах активно ремонтують тротуари

Нині ремонтники працюють на трьох об’єктах: на вул. Горького (біля гімназії № 9), на вул. Г. Сталінграду та в сквері «Подих Дніпра», що також на вул. Г. Сталінграду. Планують ще відремонтувати тротуар по вул. Горького від Шевченка до Гоголя і по вул. Чорновола (від Чіковані до просп. Хіміків). «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За словами міського голови Черкас Сергія Одарича, це лише частина робіт, яку встигнуть зробити цього року. Більше тротуарів заплановано виконати в 2015 році.

По вул. Горького біля гімназії № 9 ремонтні роботи перетнули екватор, в деяких місцях навіть уклали асфальт. Роботи планують завершити за тиждень.

У сквері «Подих Дніпра» уже облаштували бордюри і укатали щебінь. Наступний крок – асфальтування. Ця ділянка тротуару з’єднує «Дніпроплазу» та торговий центр, де розташований супермаркет «Велика кишеня». Підготовчі роботи тривають і на вул. Г. Сталінграду (від скверу «Казка» до вул. Калініна). Нині там вимощують бордюри і знімають старе покриття.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x