Юні черкаські баскетболісти зіграли свої перші матчі

Юні черкаські баскетболісти зіграли свої перші матчі

Вчора відбулася вагома подія у житті одинадцятирічних черкасців, які займаються баскетболом у школі «Черкаських Мавп». Команда Черкаські Мавпи-03 дебютувала у ВЮБЛ в Дніпропетровську. Там стосунки з’ясовувала перша група чемпіонату, у якому, окрім «Мавп-03» та господарів туру зі «СДЮШОР-5», прописаний кіровоградський «Золотой Век» і «Полтавщина». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Цей тур хлопці Олександра Молчанова завершили двома погромами та програшем від господарів. Перша гра туру була найважчою, у ній наші хлопці поступилися дніпропетровцям з рахунком 50:64. Натомість, після цього сповна відігралися на опонентах з Кіровограду, яких обіграли з немислимою різницею – 100:6!!! Вчора черкасці закріпили свій успіх ще однією перемогою над «Полтавщиною». У цих матчах варто відзначити Максима Голенкова та Кирила Крутогуза, які у всіх трьох матчах стали найрезультативнішими у своїй команді.

\”Взагалі туром я задоволений. Ми програли сильній команді з Дніпропетровська, яка до того ж ще й грала на своєму майданчику, – говорить Олександр Молчанов. – Думаю, з цією командою у першому етапі у нас будуть найважчі ігри, в яких може відбуватися прогрес наших гравців. Думаю, на цьому етапі – це головне, так ми думаємо і про якісь турнірні цілі, хотіли б обов’язково потрапити у вісімку команд чемпіонату, але значно важливіше, аби хтось з цих юнаків потрапив у основний склад «Черкаських Мавп».

У першому етапі чемпіонату команди 2003-го року народження мають зіграти три тури, наступний відбудеться на початку грудня у Кіровограді. Дві кращих команди вийдуть у друге коло змагань, де потраплять в одну з двох груп по п’ять команд, а після цього вісім кращих колективів з цих груп вийдуть до фіналу ВЮБЛ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x