На концерті збирали кошти для уманчан-військових

На концерті збирали кошти для уманчан-військових

«Війна…Страшніше немає слова». Під такою назвою, 13 листопада в селі Піківець, відбувся тематичний захід, присвячений 70-річчю вигнання нацистських окупантів з території України та на підтримку українських військових, що діють у зоні антитерористичної операції. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.
Так історично склалось, що наш народ бачив і був учасником не однієї війни. Сьогодні важко знайти сім′ю, котрої не торкнулася б війна: чи ІІ Світова, чи Афганська, чи війна на Сході України. Різний час, різне покоління, різні причини об′єднує одне страшне слово – ВІЙНА!

Головними героями заходу були все ж – таки піківчани, які нині зі зброєю в руках виборюють цілісність України в зоні АТО: Олександр Барлака, Сергій Гаврилюк, Валерій Макарчук, Вадим Петришин.

На концерті збирали кошти для уманчан-військових
На концерті збирали кошти для уманчан-військових

Із закликами єдності, любові до Батьківщини виступили аматорські колективи уманщини: вокальний ансамбль «Червона вишня» Піківецького СБК, ансамбль «Родичі» Дмитрушківського СБК, Олександр Біденко, художній керівник Дмитрушківського СБК та юні виконавці села Піківець.
Під час благодійної акції вдалося зібрати 1 430 гривень. Як нам повідомив сільський голова села Піківець Василь Тарасенко, за допомогою волонтерів, планується закупити найнеобхідніше, що потрібно двом нашим землякам та передати їм у зону проведення антитерористичної операції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x